AirFair Teuge 2020

Met trots willen wij u informeren over het aankomende evenement de AirFair Teuge 2020’! Wegens succes verlengd: De AirFair van vliegtuigliefhebbers in de General Aviation (GA), voor vliegtuigliefhebbers in de GA. De AirFair bestaat uit stands van verschillende bedrijven/verenigingen en verkoopplekken voor vliegtuigen.

Datum:              12 september 2020

Tijd:                   10:00-16:00

Plaats:               Vliegveld Teuge (EHTE), De Zanden 57b

Het terrein van de Airfair grenst aan de taxibaan van Teuge, zodat er proefvluchten met kopers gemaakt kunnen worden. Dat maakt het ook een mooie plek om de opstijgende-, en landende vliegtuigen te bekijken! Ook wordt er gezorgd voor een hapje, drankje en (kinder)plezier. De organisatie, die dit jaar volledig in de handen ligt van Gert Post, zal hiervoor zorgen.

De AirFair is een leuke en gezellige dag voor bezoekers en standhouders. Meer informatie? Neem dan contact op met de organisatie: airfairteuge@hotmail.com

Airfair Teuge
12 september 2020
10:00 -16:00 uur
Vliegveld Teuge (EHTE)

*Coronamaatregelen worden in acht genomen.

Nieuwjaarsreceptie NVAV

Afgelopen zaterdag was het zover, de nieuwjaarsreceptie van de NVAV! De NVAV is de Nederlandse Vereniging van Amateur Vliegtuigbouwers. Deze vereniging bestaat op vliegveld Teuge uit meerdere vliegtuigen en eigenaren.

Eén daarvan is de PH-VWC (zie foto). De vereniging is zeer actief en organiseert meerdere evenementen per jaar. Waaronder dus deze nieuwjaarsreceptie, die dit jaar in de hangar van Gert Post werd gehouden. Ook houdt de vereniging maandelijks een lezing/cursus over het bouwen van een vliegtuig.

Meer weten over de NVAV? Bekijk hier hun website.

sport vliegtuig op landingbaan

Gezelligheid

Gisteravond was het dan zover, de jaarlijkse avond voor iedereen die iets met de hangar te maken heeft! Rond 18:00 stroomde de hangar vol, en kon het Chinese buffet beginnen. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, op naar volgend jaar!

Airfair Teuge 2019 – Terugblik

Zaterdag 7 september was het dan zover, de Airfair op vliegveld Teuge! Het weer was helaas wat minder, ’s ochtends kwamen er aantal buitjes over. ‘S middags klaarde het op en was het heerlijk zonnig!

Er stonden een aantal kramen, onder andere van medische keuringen, Flightschool Teuge en Piloot& Vliegtuig. Daarnaast stonden er een aantal te koop staande vliegtuigen.

Iedereen bedankt voor de medewerking, de gezellige dag, en graag tot volgend jaar!

Airfair Teuge

Op 7 september 2019 vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur vindt de Airfair plaats op vliegveld Teuge.

General Aviation Airfair Piloot en Vliegtuig

Opnieuw wordt de General Aviation Airfair georganiseerd door Piloot en Vliegtuig, op vliegveld Teuge (EHTE). Deze vond eerder plaats op vliegveld Lelystad, maar werd tijdelijk geschrapt. Vanaf dit jaar mogen wij iedereen weer van harte welkom heten, op de airfair 2019!

Activiteiten Airfair Teuge

Bezoeker kunnen op de Airfair de stands bezoeken van verschillende aangeboden luchtvaartproducten. Seminars worden georganiseerd in de aanwezige zalen met beamers. Daarnaast worden er tweedehandsvliegtuigen en/of onderdelen te koop aangeboden.

Dit alles kan natuurlijk niet zonder enige koek en zopie, wat ook aangeboden wordt om de dag compleet te maken. Het terrein van de Airfair grenst aan de taxibaan van Teuge, zodat er proefvluchten met eventuele kopers gemaakt kunnen worden. Dat maakt het ook een mooie plek om de opstijgende-, en landende vliegtuigen te bekijken!

Meer informatie? Neem dan contact op met de organisatie: airfairteuge@hotmail.com

Airfair Teuge
7 september 2019
10:00 -17:00 uur
Vliegveld Teuge (EHTE)

Meet: Hendrik Jan van Dalfsen | Dalupo Aluminium

Kantoor-/Flexplek Teuge
Dalupo BV

Dalupo B.V.

Dalupo B.V. is gevestigd in de hangar van Gert Post aan De Zanden in Teuge. Enerzijds importeren we aluminium profielen uit China en fungeren we als tussenpersoon voor fabrieken in China en klanten in Europa. We maken hiervoor gebruik van betrouwbare contacten in China en zorgen dat de klant de juiste kwaliteit geleverd krijgt tegen de beste prijs.

Anderzijds is Dalupo een voorraadhoudende groothandel in horonderdelen. We verkopen halffabricaten aan bedrijven die horren in elkaar zetten. Dit zijn zowel onderdelen voor vaste raamhorren, maar ook onderdelen voor rolhorren en plissé hordeuren.

Kantoor-/Flexplek op Teuge

Ons kantoor is gevestigd in Teuge. Al een aantal jaren maken we gebruik van een kantoor met uitzicht op de landingsbaan van vliegveld Teuge. Zo nu en dan ontvangen we hier ook onze klanten.

Het is een rustige werkplek in een landelijke omgeving, met een prachtig uitzicht op de landingsbaan van het vliegveld Teuge. Vanwege de vele activiteiten die er op het vliegveld plaatsvinden, is het een leuke dynamische omgeving om te werken.

Bijspijker avond!

In de winter wordt er natuurlijk minder gevlogen. Daarom worden er dan 4 bijspijkeravonden voor luchtvaartfans georganiseerd!

Eerst een hapje eten in The Hangar

Vooraf werd er met een aantal mensen gegeten in The Hangar en aansluitend werd de bijspijkeravond om 19.30 uur voortgezet in de vergaderruimte in de hangaar van Gert Post.

Bijspijkeren op het gebied van de Meteo

Voor luchtvaartfans stond bijspijkeren op het gebied van de Meteo op de agenda. De gastspreker was Bert Holtslag, professor Meteorologie en Luchtkwaliteit aan de Wageningen Universiteit. Op een voor iedereen begrijpelijke manier heeft Bert een aantal aspecten van het weer behandeld die in het algemeen en specifiek voor de luchtvaart belangrijk zijn. Daarbij werd door de gastheer, Reinoud Dirksen, een kleine multiplechoicetest gehouden om de parate kennis van de aanwezige piloten en belangstellenden te testen.

Bert Holtslag, professor Meteorologie en Luchtkwaliteit

Bert heeft impressies laten zien van de wijze waarop hij de theorie inzake de meteorologie duidelijk maakt aan studenten. Leuke bewegende beelden van het ontstaan van een koudefront en dergelijke.

Meet: Huub Snelders!

” Na een druk leven in dienst van meerdere werkgevers heb ik drie jaar geleden besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Daarbij richt ik mij op het adviseren van industriële bedrijven bij hun huisvestingsvraagstukken. Medio 2018 ben ik samen gaan werken met een partner en richten wij ons naast advisering van industriële bedrijven op transformatie van binnensteden en speciaal op de winkelproblematiek die er de afgelopen jaren is ontstaan. Deze diensten leveren wij middels ons bedrijf Vierders b.v..

Als vrijetijdsbesteding heb ik in 2015 mijn vliegbrevet gehaald en zocht ik een stallingsruimte voor het vliegtuig. In dezelfde hal  waren ook kantoorruimten beschikbaar en kon ik mijn hobby met mijn werk combineren. Twee jaar geleden heb ik kantoorruimte gehuurd en kon daarbij kiezen uit een flexplek of een vaste kantoorruimte. Mede omdat ik veel op locatie werkzaam ben, heb ik voor een flexplek gekozen en kijk nu uit op de ladingsbaan en op mijn vliegtuig.

Besprekingen op kantoor krijgen een extra dimensie vanwege de activiteiten die op het vliegveld plaatsvinden maar ook omdat men het leuk vind om even mee te gaan vliegen. Een betere klantenbinding kun je niet krijgen!

Ook een kantoor-/flexplek op vliegveld Teuge? Lees dan snel verder!

Welkom bij vliegen op teuge

Vliegen, een bbq op een verassende plek, business meetings, je vliegtuig stallen, een bedrijfsruimte huren, flexwerken? Alles kan bij Vliegen op Teuge in deze gezellige hangar aan de Zanden 57.

Vliegen op Teuge is een hangar gelegen aan de landingsbaan van vliegveld Teuge. In deze hangar zijn tal van ruimtes, waaronder vliegtuigstalling, ruimte voor zelfbouw, een business ruimte, flexplekken, een scholingsruimte, etc.

Nieuwsgierig geworden, neem gerust contact op met eigenaar en piloot Gert Post