Vliegtuigstalling

Airplane stall

Aan de Zanden 57 in Teuge ligt de hangar van Gert Post. De hangar staat naast het MAF kantoor, en dichtbij restaurant ‘the hangar’. Deze centrale positie op het vliegveld zorgt ervoor dat alles binnen handbereik ligt. De hangar zelf is in goede staat, en wordt telkens vernieuwd. Zo is de hangar half overdekt, waar een presentatieruimte is. In deze presentatieruimte worden ook de goede gesprekken gevoerd tijdens een kopje koffie. De vliegtuigeigenaren vinden het erg prettig dat er zoveel bedrijvigheid is in de hangar, er is altijd wel iemand om je vragen aan te stellen, of om gewoon een gezellig gesprek te hebben.

Kosten

Voor het stallen van je vliegtuig in de hangar op vliegveld Teuge betaal je een maandelijks bedrag. Vooraf wordt er een contract opgesteld, wat maandelijks opzegbaar is. De kosten voor het stallen van een vliegtuig zijn verschillend per vliegtuig, neem contact op met Gert Post voor de precieze prijs. Of loop even langs, om de vliegtuigen te bekijken en onder een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken.

Waarom?

  • Nette plek waar voorzichtig zijn voorop staat
  • Bedrijvigheid, veel contact met vliegbeoefenaars
  • Kennis in huis, eigenaar is vlieginstructeur
  • Koffie/thee pauzes
  • Frituurvrijdag

Klant ervaring

Benieuwd naar wat andere klanten vinden van de vliegtuigstalling op de Zanden 57? Lees de ervaring van een van onze klanten hier.

Kom eens langs!

Neem contact op met Gert Post.