Meet: Huub Snelders!

” Na een druk leven in dienst van meerdere werkgevers heb ik drie jaar geleden besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Daarbij richt ik mij op het adviseren van industriële bedrijven bij hun huisvestingsvraagstukken. Medio 2018 ben ik samen gaan werken met een partner en richten wij ons naast advisering van industriële bedrijven op transformatie van binnensteden en speciaal op de winkelproblematiek die er de afgelopen jaren is ontstaan. Deze diensten leveren wij middels ons bedrijf Vierders b.v..

Als vrijetijdsbesteding heb ik in 2015 mijn vliegbrevet gehaald en zocht ik een stallingsruimte voor het vliegtuig. In dezelfde hal  waren ook kantoorruimten beschikbaar en kon ik mijn hobby met mijn werk combineren. Twee jaar geleden heb ik kantoorruimte gehuurd en kon daarbij kiezen uit een flexplek of een vaste kantoorruimte. Mede omdat ik veel op locatie werkzaam ben, heb ik voor een flexplek gekozen en kijk nu uit op de ladingsbaan en op mijn vliegtuig.

Besprekingen op kantoor krijgen een extra dimensie vanwege de activiteiten die op het vliegveld plaatsvinden maar ook omdat men het leuk vind om even mee te gaan vliegen. Een betere klantenbinding kun je niet krijgen!

Ook een kantoor-/flexplek op vliegveld Teuge? Lees dan snel verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *