Meet: Hendrik Jan van Dalfsen | Dalupo Aluminium

Kantoor-/Flexplek Teuge
Dalupo BV

Dalupo B.V.

Dalupo B.V. is gevestigd in de hangar van Gert Post aan De Zanden in Teuge. Enerzijds importeren we aluminium profielen uit China en fungeren we als tussenpersoon voor fabrieken in China en klanten in Europa. We maken hiervoor gebruik van betrouwbare contacten in China en zorgen dat de klant de juiste kwaliteit geleverd krijgt tegen de beste prijs.

Anderzijds is Dalupo een voorraadhoudende groothandel in horonderdelen. We verkopen halffabricaten aan bedrijven die horren in elkaar zetten. Dit zijn zowel onderdelen voor vaste raamhorren, maar ook onderdelen voor rolhorren en plissé hordeuren.

Kantoor-/Flexplek op Teuge

Ons kantoor is gevestigd in Teuge. Al een aantal jaren maken we gebruik van een kantoor met uitzicht op de landingsbaan van vliegveld Teuge. Zo nu en dan ontvangen we hier ook onze klanten.

Het is een rustige werkplek in een landelijke omgeving, met een prachtig uitzicht op de landingsbaan van het vliegveld Teuge. Vanwege de vele activiteiten die er op het vliegveld plaatsvinden, is het een leuke dynamische omgeving om te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *